Search
KAI Kitchenelle DG-3002 KANETSUNE KC075
Eredeti japán, kis méretű konyhai kés, mely nagyszerűen alkalmas zöldségek, gyümölcsök hámozásához, vágásához, aprításához. A nehezen aprítható, kemény nyersanyagokkal is könnyen elbánik. Cseresznyefa markolata kényelmes és biztonságos használatot eredményez. Gyönyörű cseresznyefa tokkal rendelkezik.
KAI Wasabi Black Utility Knife 6710P
Samura KAIJU FILETTARE CM.15 C670SKJ023
Böker Plus Gekai
Az éles D2-es penge hátulján található beütések javítják a kezelhetőséget, a Gekai lapos markolat kényelmes érzetet biztosít a kézben. Egyedi kialakítású Kydex tokkal.
KAI Stone AP0305 Minőségi Vizes Fenőkő 400-1000
KAI Wasabi Chef's 6715C
Ezzel a modellel öröm a főzés! Kényelmes fogású, könnyű. Daido 1K6 magas széntartalmú 150 mm-es acéllal.
KAI Wasabi Santoku 6716S
Samura KAIJU YANAGIBA CM.24 C670SKJ045
Kai USA Chef's Knife KAI6720C
Termékeik kiváló éltartó képességgel rendelkeznek. A markolatuk valódi bambuszporral keverve és antibakteriális anyaggal impregnálva megakadályozzák a baktériumok szaporodását a szuper tiszta ételkészítés érdekében.
Samura KAIJU CUOCO CM.21 C670SKJ085
Samura KAIJU SANTOKU (Santoku knife) CM.18 C670SKJ095
A REPTILE késcsaládot az agyarak és a karmok ihlették, ötvözve az állatias esztétikát a modern késkészítési technológiával!