75€ (59€ + VAT)
Model: C670SIN22W
Availability: Rendelhető! 5-15 Munkanap!
A minimalizmusra és a mozgékonyságra összpontosító REPTILE sorozatú késeket az agyarak és a karmok ihlették, ötvözve az állatias esztétikát a modern késkészítési technológiával. Minden ultrakönnyű AUS-10 acél penge domború éllel van csiszolva a nagyobb tartósság és a csökkentett ellenállás érdekében, így minden alkalommal tökéletesen sima vágást biztosít.
Not Rated
Manufacturer:
Picture 1/2 -Samura INCA CERAMICA BIANCO SET 3 PZ (FILETTARE -NAKIRI-CUOCO) C670SIN22W
Picture 2/2 -Samura INCA CERAMICA BIANCO SET 3 PZ (FILETTARE -NAKIRI-CUOCO) C670SIN22W

Samura INCA CERAMICA BIANCO SET 3 PZ (FILETTARE -NAKIRI-CUOCO) C670SIN22W

75€ (59€ + VAT)
Add to my wishlist

Parameters

Chef kés
-Teljes hossz 337 mm
-Penge hossz 187 mm
-Penge anyag Kerámia
-Penge keménység 58-60 HRC
-Markolat ABS
Általános
-Teljes hossz 315 mm
-Penge hossz 165 mm
-Penge anyag Kerámia
-Penge keménység 58-60 HRC
-Markolat ABS
Filéző
-Teljes hossz 305 mm
-Penge hossz 155 mm
-Penge anyag Kerámia
-Penge keménység 58-60 HRC
-Markolat ABS

Description

A Samura cég egy családi vállalkozásként indult 2003-ban, majd a szorgalomnak

és precizitásuknak köszönhetően hamarosan jelentős, piacerős céggé nőtte ki magát.

A gyártási folyamat 90%-a kézzel történik, amire máig büszke a Samura.

Késeiket kulináris szakemberek, Sushi szakácsok és hentesek egyaránt tesztelik

és céljuk, hogy mindenki számára, mindenféle vágási célokra igazán hatékony

és mutatós terméket kapjon a közönség!

A Samura egy feltörekvő modern gyártó, aki egykor az MCusta céggel együttműködve

gyártott, majd 2010-től saját márkanév alatt is gyárt. Többnyire AUS-8, AUS-10, VG-10

és többrétegű Damaszt acélokat használnak! A REPTILE késcsaládot az agyarak és a 

karmok ihlették, ötvözve az állatias esztétikát a modern késkészítési technológiával!

Reviews

There are no reviews for this product.

Hasonló termékek

Top of page
************************************
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.